kezdőlap biográfia albumok események oktatás kapcsolat

Pánsíp oktatás:

Ennek a hangszernek napjainkban egyre nő a népszerűsége. Egyre többen és többen érdeklődnek-e hangszer iránt. Szívesen vállalom olyanok tanítását, akik szeretnének tanulni pánsípozni. Ehhez kitartó munka kell – sok gyakorlás és idő – de az eredmény nem marad el: egy stabil és biztos játéktechnika, aminek köszönhetően élvezetesebb lesz pánsípon játszani. A tanfolyam mindenkinek más és más, mivel lehetnek olyanok, akiknek már van zenei ismeretük (kottaolvasás, más hangszereken tudnak játszani, stb.). ezért nekik talán rövidebb idő megtanulni pánsípozni, ill. vannak olyanok, akiknek teljesen az alapoktól kell elkezdeniük tanulni. Ez sokkal hosszabb időt vehet igénybe. Ha Ön érdeklődik egy ilyen kurzus iránt, vagy kérdései vannak, hívjon bizalommal mobilon vagy vezetékesen.

Néhány jó tanács azoknak, akik érdeklődnek a pánsíp iránt:

Napjainkban sokat nőt e hangszer hírneve, ezért egyre több és több pánsípot készítő "cég" jelent meg. Ezen kívül sokan kezdtek el foglalkozni a pánsíppal valamilyen forrás segítségével. Ennek a következménye az lett, hogy rossz minőségű hangszerek jelentek meg a kereskedelem piacán és sokan rossz és helytelen játéktechnikát tanultak meg és adnak tovább. Ezért néhány tanácsot szeretnék megosztani azokkal, akik jó hangszert szeretnének, és helyes technikát szeretnének elsajátítani:

  • Hol szerezhetek be jó hangszert? Fontos, hogy olyan cégtől szerezzük be a hangszert, amely már az évek alatt bizonyította, hogy megfelelő minőségű hangszert tud előállítani. Ennek megállapításához szükséges egy olyan pánsípművész véleménye, aki már kipróbálta az adott cég hangszereit. Sokat tudok abban segíteni, hogy melyek ezek a cégek, ahol garantált a minőség. Így elkerülhető a csalódás, és a sok pénz kidobás.
  • Hol tanulhatok meg jól pánsípozni? Ez fontos kérdés. Manapság sok olyan zenész van, aki azt állítja, hogy tud pánsípozni és oktat is. Az igazság az, hogy kevés olyan pánsípművész van, aki tényleg tud pánsípozni és tanítani is. Ezért fontos, hogy olyan pánsípművészhez forduljunk, aki hivatalosan elismert játékos, és a pánsípban élen járó romániaiak által kifejlesztett játék technikákat sajátította el. Svájcban főiskolát végeztem pánsípon, így sikerült elsajátítanom a helyes technikákat, amit szívesen megosztok a tanítványaimmal.

2015, Kapcsolat: 061-260-6301, 0630-226-7719 Cím: 1104 Bp., Kada u. 138/a.